Cosmetica industrie

Voor een toonaangevende fabrikanten natuurlijke cosmetica een flexibele roeren station is ontworpen met twee roerwerken, kan 8 containers bedienen. Met de trein gemonteerde Gantry, kunnen meer containers in de temperatuur bad economisch worden verwerkt. Hier, hebben een optimale veiligheid en ergonomische factoren in overweging genomen. Als gevolg van de volledige roestvrij stalen constructie, kan de apparatuur op te slaan perfect schoon.

Farmaceutische industrie

Een 200 l oplossen, mobiele versie voor farmaceutische klanten. Hier zijn speciale materialen gebruikt bewijs van geschiktheid voor farmaceutische processen (bijvoorbeeld weekmakers vrijheid etc.). Naleving van GMP-condities zijn natuurlijk voor Fluid Kotthoff, tot kwalificatie en documentatie Factory Acceptance Testen (FAT). Door onze ervaring, begrijpen we de behoeften en eisen van onze farmaceutische klanten.

Petrochemische industrie

Bedrijfsomstandigheden van de dag. In het geval van bovenstaande voorbeeld 34 Fluko roerwerken getoond waren meerdere 100 m3 liggen aanbod tanks in een Afrikaans havenfaciliteit geïnstalleerd. De installatie van onruststokers en de ondersteuning van de inbedrijfstelling werden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel Fluko uitgevoerd.

Zoals gebruikelijk in de petrochemische industrie hoge internationale veiligheidsnormen voor de installatie werk strikt worden gerespecteerd.

Verwerkende industrie

In het onderhavige geval moeten verschillende en in het bijzonder hoge viscositeit harsmengsels zijn een oplossing voor een fabrikant van vezels te ontwikkelen. In harssystemen legen afgewerkte mengsels is altijd moeilijk. Als oplossing Fahrstativrührwerk werd geproduceerd met een krachtige aandrijving, in de buurt van de muur deel spiraal roerder en een vat turner volle tank legen. Zoals met vele flexibele Rührsysteme veel gewicht op de veiligheid van de gebruiker moet worden geplaatst. De reinigbaarheid van de roeras, ook een veelvoorkomend probleem in zeer viskeuze producten zal veranderen het koppelen van de afneembare snelle en gepolijst Rührorganoberfläche gunsten.