Wolf Verpackungsmaschinen GmbH

Wolf Verpackungsmaschinen GmbH

Wolf is een ervaren en toonaangevend specialist in de ontwikkeling en fabricage van verticale en horizontale vorm-, vul-, en sluitmachines. Sterke prestaties, hoge betrouwbaarheid en zeer lage investerings- en exploitatie-kosten kenmerken de filosofie van Wolf. Mede hierdoor zijn de door Wolf gemaakte flexibele verpakkingen van hoogste kwaliteit en geproduceerd met extreem goede efficiëntie.

Wolf biedt complete oplossingen voor specifieke klantwensen aan de hand van veelal innovatieve, flexibele en efficiënte verpakkingsmachines met eigen doseersystemen. Indien gewenst, kan de verpakking worden voorzien van zipper, clip, etc. Ook stikstofbegassing, het vullen van zakjes en het verpakken in doosjes behoort tot de mogelijkheden.

Wolf heeft hoge snelheid verticale vorm-, vul- en sluitmachines, zowel intermitterend als continu werkend met een capaciteit van enkele tot honderden stuks per minuut. Met deze VVVS machines worden uit een vlakke folie zakjes gemaakt, die in dezelfde beweging gevuld en gesloten worden. De verticale VVVS machines zijn geschikt voor producties, waarbij grote hoeveelheden stortgoederen worden verpakt. De horizontale VVS machine is speciaal ontworpen voor het verpakken van grote hoeveelheden individuele producten (stuksverpakkingen).