Over ons

Sinds de oprichting in 1993 heeft Parema een gedegen reputatie opgebouwd in de proces- en verpakkingsindustrie. Onze opdrachtgevers zijn divers wat betreft branche en grootte, maar ze hebben gemeen dat ze altijd verzekerd zijn van een kundig en betrouwbaar advies, een hoogwaardig assortiment en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Op basis van onze expertise zijn we in staat om het gehele traject rond de productieprocessen tot in detail te regisseren.

Parema is een professionele, meedenkende partner. Onze businessunits hebben elk hun eigen specialisme waarmee ze elkaar ondersteunen en aanvullen.

 

Parema Verpakkingstechniek BV

Parema Verpakkingstechniek BV is de exclusieve agent voor Nederland en België van een aantal gerenommeerde firma’s waaronder Optima Consumer GmbH uit Schwäbisch Hall (D). Sinds een aantal jaar hebben we ons leveringsprogramma uitgebreid met de vertegenwoordiging van Wolf Verpackungsmaschinen GmbH uit Lich (D).

Optima zelf houdt zich hoofdzakelijk bezig met vul- en verpakkingssystemen voor poeders en granulaten. SF Vision, onderdeel van Optima Consumer, richt zich hoofdzakelijk op dun en dik vloeibare producten in de voedingsmiddelen- en chemische industrie met afvul-, sluit- en handlingmachines voor kleine potjes/flesjes tot en met 30 liter cans. Dit met capaciteiten van 5 tot en met 400 stuks per minuut, uiteraard afhankelijk van vorm en inhoud van de te verwerken producten.

Wolf Verpackungsmaschinen GmbH is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van verticale en horizontale vorm-, vul-, en sluitmachines. Met meer dan 2000 verpakkingsmachines wereldwijd verkocht is Wolf een belangrijke speler in de sector van deze verticale vorm-, vul- en sluitmachines. Sterke prestaties, hoge betrouwbaarheid en zeer lage investerings- en exploitatiekosten kenmerkt de filosofie van Wolf. Mede hierdoor zijn de door Wolf gemaakte flexibele verpakkingen van hoogste kwaliteit en geproduceerd met extreem goede efficiëntie.

Wolf biedt complete oplossingen voor specifieke klantwensen aan de hand van veelal innovatieve, flexibele en efficiënte verpakkingsmachines met eigen doseersystemen en naar wens te voorzien van zipper, clip etc.

Parema is u behulpzaam bij het zoeken naar goede oplossingen, innovatieve producten etc. en is een toegevoegde waarde voor uw bedrijf.