Over ons

 

PAREMA Verpakkingstechniek BV

Met kennis en ervaring die sinds 1993 is opgebouwd, weet Parema Verpakkingstechniek wensen en ideeën over verpakkingen te vertalen in effectieve oplossingen. Dankzij de jarenlange samenwerking met gerenommeerde Duitse leveranciers van verpakkingsmachines kunnen we geen verpakkingsmethode bedenken die wij niet kunnen leveren.  Onze klanten zijn bekende namen in de voedingsmiddelenindustrie en leveranciers van cosmetica en chemicaliën. Met een breed pakket aan verpakkingsmachines kunnen wij grote en kleine bedrijven helpen hun producten te verpakken voor een hele gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Parema wil klanten inspireren om hun producten te verpakken op een manier die een eigen uitstraling geeft aan het product, waarbij eigenschappen als houdbaarheid en gebruiksgemak voorop staan. In ons dagelijks werk komen we voorbeelden tegen waarmee we verpakkingsontwikkelaars en marketingmensen op ideeën kunnen brengen.

We weten hoe belangrijk het is dat processen probleemloos verlopen. De productielijn is tenslotte de slagader van uw bedrijf. Onze leveranciers hebben een uitgebreid pakket verpakkingsmachines, die op alle aspecten van hoge kwaliteit zijn. De machines behalen een hoge output in een continu proces. Ze zijn gebruiksvriendelijk wat betreft bediening, onderhoud en gemakkelijk schoon te houden. Hygiëne is in alle sectoren belangrijk.

In België en Nederland is Parema Verpakkingstechniek exclusief agent van een aantal gerenommeerde Duitse leveranciers van verpakkingsmachines, zoals Optima Consumer GmbH uit Schwäbisch Hall, Wolf Verpackungsmaschinen GmbH uit Lich en Fluid Kotthoff GmbH uit Essen.

 

Optima

 

Logo

 

Fluid Kotthoff