Sorteren

Parema Verpakkingstechniek kan diverse typen sorteersystemen met de daarbij behorende hulpmiddelen, zoals elevatoren aanbieden. Dankzij onze expertise kunnen we u behulpzaam zijn op het gebied van het sorteren van kunststof flessen en doppen, metalen en kunststof componenten, sproeipompen, triggers, dispensers e.d.

Onze leverancier bouwt vibrerende sorteersystemen met bijpassende aan- en afvoermiddelen. Deze systemen worden voornamelijk toegepast voor het sorteren en toevoeren van kleine en middelgrote metalen, kunststof en rubber componenten, zoals schroeven, bouten, elektronische delen, doppen en pluggen.

Tevens adviseren we op het gebied van niet vibrerende mechanische schijvensorteerders, centrifugaalsorteerders en flessenopzetters voor het sorteren van metalen en kunststof doppen, dispensers, sproeipompen, triggers en flessen. Deze systemen worden met name in de cosmetische, farmaceutische, chemische en voedingsmiddelenindustrie toegepast.

De bijzondere ontwikkeling in de afgelopen jaren ten aanzien van het vullen en sluiten van flessen in de cosmetica-, farma- en voedingsmiddelenindustrie, hebben ertoe geleid dat er momenteel machines en systemen kunnen worden geleverd die ook een zeer hoge capaciteit (meerdere honderden stuks per minuut) aankunnen.