Statiefroerwerken

Modulair systeem statieven

FLUKO statieven voor roerwerken zijn de rationele en economisch oplossing voor de batchproductie van vloeibare producten. Door de uiterst flexibele aanpassing van bewezen technologie, kunnen aangepaste machine configuraties worden aangepast aan de voorwaarden voor het gebruik en een breed scala van eisen van de klant. In deze set-goedgekeurde veiligheid en ergonomie bij ons de hoogste prioriteit hebben. Onze jarenlange ervaring en compromisloze houding draagt daaraan bij, dat onze klanten altijd de beste oplossing krijgen.

Module systeem

Dit wordt mogelijk gemaakt door een modulair systeem van verschillende bevestigings- en hefsystemen in combinatie met verschillende afmetingen. Dit heeft de volgende voordelen:

  • Eenvoudige aanbod met alle benodigde componenten
  • Bewezen technische uitvoering met grote acceptatie door de exploitanten en de autoriteiten
  • Snelle, flexibele planning en levertijden

Ergonomie en veiligheid

Gantry kan instaan ​​voor de gebruiker in groot gevaar en onderworpen aan strikte wettelijke voorschriften. Onze machines zijn ontworpen en gebouwd in overeenstemming met de Europese Machinerichtlijn 2006/42 EG en. Ze voldoen aan alle eisen van veiligheid en gezondheid van haar werknemers. Op verzoek bieden wij risicoanalyses voor onze producten.
De manier te controleren, bijvoorbeeld, vindt plaats op heftoestellen volgens ergonomische aspecten. De veiligheidsvoorzieningen ervoor te zorgen dat de risico’s van het gebruik tot een minimum beperkt, echter, met inachtneming van de maximale bruikbaarheid. De elektrische controles zijn in principe ontworpen volgens DIN EN ISO13849.

Het statief versies kunnen worden geleverd voor gebruik in gevaarlijke gebieden. Wij leveren sinds 2003 stands in ATEX-uitvoering volgens richtlijn EC94 / 9 voor Zone 1, 2, tot Zone 0 in de container. In principe moeten de volgende beveiligingsproblemen worden overwogen wanneer stativrührwerken:
De roterende agitator en agitatie systeem mag geen gevaar voor de operator niet vertegenwoordigen.

Hoogte niveauschakelaar

De automatische uitschakeling van het roerwerk te rijden op het verhogen van buiten het werkgebied. Dit maakt de werking van de roerder slechts in neergelaten gebied.

Afdekking tank /  beschermhuls as

Hier worden de werkgebieden worden beschermd door een te scheiden terug voordat tussenkomst van de operator. Bediening van uitsparingen met een rooster zijn een gemeenschappelijke oplossing. Als verschillende container afmetingen worden verschaft, kan het probleem van de bescherming van betrokkenheid beweegbaar geleide as of container covers op te lossen. Zelfs starre as bescherming buizen worden gebruikt voor asbedekking.

Containervergrendeling

De vergrendeling fixeert de container, zodat deze niet bewegegt tijdens het roeren. Daarnaast is deze fixatie gevolgd door eindschakelaars, zodat de roerder alleen kan worden bediend wanneer de houder aanwezig is en in positie gebracht. Er zijn twee versies: de spilvergrendeling en als alternatief de Zurrgurtarretierung.

Uitvoeringen

De drie statief basiseenheden van roestvrij staal vierkante buizen in een gesloten inrichting van wentellagers ondersteunt tillen en een vergrendeling, waardoor de op elk niveau positie binnen de reis-gebied van de opheffing machine agitator. De basiseenheden worden naargelang Rührwerksgewicht in 3 maten 80, verdeeld over 100 en 120

Wandstatief

Wall statieven zijn typische vaste banen waarop het mengvat naar het statief kan worden gereden. In de regel bepaalt hoe de schakelkast zijn gemonteerd op de aangrenzende muur. De wand bestaat uit stand 2 beugels die zijn bevestigd aan de slede statief op het statief aan de muur. Ook de vloer of het plafond panelen zijn mogelijk. De geschiktheid van de wand voor de montage worden gecontroleerd door de klant.

Vloerstatief

Als er geen geschikte muren beschikbaar zijn, of om flexibel te blijven in de positionering, de tribunes kunnen in de vrijstaande vloer versie worden geleverd.
De vloerstandaard bestaat uit een stalen H-poot met vier verstelbare rubberen voetjes en een hefkolom voor de vaststelling van de machine. Als een variant, de H-vormige basis, we hebben een basisplaat vast te schroeven.

Verrijdbaar statief

De hoogste flexibiliteit van de mobiele stand. Ook hier kan het statief worden gereden naar de mengtank richting. Tijdens het rijden statieven de kast wordt rechtstreeks op een montageplaat van de standaard gemonteerd. De mobiele stand is gemaakt van een roestvrij stalen chassis, twee vaste vrachtwagens rollen voorwaarts voor het laden en rijden onder in pallets en twee bestuurbare achterste wielen, stopt op het statief stevig vast.

Statief met contragewicht

De eenvoudigste hefsysteem is het contragewicht. Vooral voor lichtere agitatoren de korting tegengewicht opvoerinstallatie wordt aangekondigd. De wagen met de agitator is evenwichtig meer dan 2 roestvrijstalen kabels redundant aangesloten op een stroom in de mast gewicht. De agitator wordt opgetild en neergelaten met de hand. Deze kan afhankelijk van de ruimtelijke omstandigheden van de voor- of achterzijde. Voor grotere gewichten dient een pneumatische lineaire actuator, of een spilaandrijving worden geselecteerd.

Statief met pneumatische hefinrichting

De opheffing unit bestaat uit een dubbelwerkende cilinder met end lager demping. De cilinders zijn speciaal gebouwd voor onze Hubstative en zijn veilig, zelfs met onderbroken luchttoevoer z. B. de slang breekt. Het hefvermogen is afhankelijk van de cilinderdiameter, maximaal 300 kg. De werking van de hefinrichting kan zowel pneumatisch worden gedaan of elektrisch / pneumatisch.

Statief met spindel hefinrichting

De spil hefinrichting is elektrisch aangedreven en bestaat uit een gesloten trapeziumvormige schroef in een koppel buis. De spil hefinrichting wordt vervolgens gebruikt als grotere roerwerken worden opgeheven. De bedieningselementen zijn geïntegreerd in onze agitator controles. De maximale hefcapaciteit is 300 kg.

Afstemming

Aangezien vele dimensies in de uitvoering van de productie een rol spelen later, worden de stands in principe gemaakt als een 3D-tekening. De klant ontvangt een productie-tekening voor goedkeuring. Stands kunnen worden gemonteerd en geïnstalleerd door de klant, of gemonteerd door onze vergadering personeel aan het werk op de site. We zijn blij om on-site training op te bieden, met name zodat veiligheidsaspecten kan worden uitgelegd en gedemonstreerd voor het bedienend personeel