Verticale vorm-, vul-, en sluitmachines

Wolf is een ervaren en toonaangevend specialist in de ontwikkeling en fabricage van verticale vorm-, vul-, en sluitmachines. Sterke prestaties, hoge betrouwbaarheid en zeer lage investerings- en exploitatiekosten kenmerkt de filosofie van Wolf. Mede hierdoor zijn de door Wolf gemaakte flexibele verpakkingen van hoogste kwaliteit en geproduceerd met extreem goede efficiëntie.

Wolf biedt complete oplossingen voor specifieke klantwensen aan de hand van veelal innovatieve, flexibele en efficiënte verpakkingsmachines met eigen doseersystemen. Indien gewenst, kan de verpakking worden voorzien van zipper, clip, etc. Ook stikstofbegassing, het vullen van zakjes en het verpakken in doosjes behoort tot de mogelijkheden.

Wolf heeft hoge snelheids verticale vorm-, vul- en sluitmachines, zowel intermitterend als continu werkend met een capaciteit van enkele tot honderden stuks per minuut. Met deze VVVS machines worden uit een vlakke folie zakjes gemaakt, die in dezelfde beweging gevuld en gesloten worden. De verticale VVS machines zijn geschikt voor producties, waarbij grote hoeveelheden stortgoederen worden verpakt.

Voor specifieke informatie verwijzen wij u graag naar onze speciale website http://www.vullenvanzakjes.nl.